Zachęcamy wszystkich, którzy są zaintrygowani tym, co specjalnie dla nich przygotowaliśmy na Targach Śniadaniowych, do spędzenia z nami niedzieli, 23 czerwca, w godzinach od 10:00 do 16:00, w parku Sowińskiego. Znany Szef Kuchni, Aleksander Baron, na oczach gości przygotuje unikalne polskie śniadanie.
Jedną z propozycji będzie hiszpański chłodnik – gazpacho – który idealnie sprawdzi się podczas letnich upałów. Miłośnikom azjatyckich smaków polecamy Satay, danie składające się z kurczaka i ryżu. Dla fanów amerykańskiej kuchni przygotowane będą Patty melt – mielone mięso podane z cebulką i serem oraz klasyczne hot-dogi z frankfurterką i różnymi dodatkami.
Nie zostały zapomniane dania inspirowane kuchnią grecką i belgijską – pita i frytki. Na deser proponujemy gofry oraz naleśniki, które można zamówić w wersji słodkiej lub wytrawnej. Do posiłku polecamy kawę, świeżo tłoczone soki oraz miodek.
Na najmłodszych gości czeka strefa dla dzieci, a dla dorosłych – strefa relaksu. Będzie również okazja do zrobienia niepowtarzalnych zdjęć w fotobudce 360 stopni. Wszystko to będzie dopełnione przez lody włoskie, granitę, watę cukrową i popcorn.
Zadbaliśmy o każdy szczegół, nawet o to, aby pogoda była idealna na ten dzień. Zapraszamy! Nie może Was zabraknąć!